Lissabon
Zoek jouw stedentrip naar Lissabon
Weekend Lissabon - Lissabon.nl

Weekend Lissabon

Gezellig een weekend Lissabon

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten!
Leuke excursies vooraf te reserveren

Weekend Lissabon

Wil jij graag een weekend Lissabon ondernemen? Zoek jouw weekend Lissabon bij GaSamen Stedentrips! Ga vliegen naar Lissabon. Dit is de snelste manier van reizen. Binnen drie uur tijd sta je midden in Lissabon. Vind ook een geschikt appartement of hotel Lissabon. Als je er op tijd bij bent kun je ook goedkoop naar Lissabon.

Wat ga je doen tijdens een weekend Lissabon? Begin bij het Mosteiro dos Jerónimos, dit hoort tot één van de meest indrukwekkende gebouwen van Lissabon. Mosteiro dos Jerónimos ligt midden in de wijk Belém. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens een weekend Lissabon te fietsen door deze wijk. Belém is één van de vlakke wijken in Lissabon.

Tijdens een weekend Lissabon kan je op zoek gaan naar de gave street art in Lissabon. Overal in de stad vind je wel street art. Je kunt ook een speciale tour maken waar je langs alle street art komt. Als je zelf door Lissabon loopt, zie je ook al veel diverse kunstwerken.

Verken de stad met de tram tijdens een weekend Lissabon. Neem hierbij ook meteen de Pink Street mee. Dit is een straat die volledig roze geverfd is. deze straat zit vol met barretjes, discotheken en stripclubs. In het hoogseizoen is het hier bomvol met toeristen. Deze straat moet je gezien hebben tijdens een weekend Lissabon.

De Arco de Triunfo ligt aan de voet van Arco de Rua Augusta. Dit is in het hart van het centrum in de vorm van een triomfboog. Dit is op het Comércio Plein. Aan de andere kant ligt een autovrije winkelzone. Hier kun je leuke aankopen doen tijdens een weekend Lissabon.

Tijdens een weekend Lissabon is een bezoek aan de LX Factory zeker de moeite waard. De LX Factory is een oud fabrieksterrein. Hier omheen is een hippe wijk met restaurantjes, kleine winkels en veel street art. De LX Factory is bijzonder om te bezoeken. Vanuit het centrum van de stad kun je met de tram naar de LX Factory reizen. Proef de sfeer van de LX Factory tijdens een weekend Lissabon.

Lissabon is een stad waarin je veel hoogteverschillen tegenkomt. Vanaf Castelo de São Jorge heb je een mooi uitzicht tijdens een weekend Lissabon. Niet alleen het uitzicht, maar ook het kasteel zelf is prachtig om te bewonderen tijdens een weekend Lissabon.

Uiteraard wil je tijdens een last-minute, stedentrip of weekend Lissabon ook genieten van het ijs. Breng een bezoekje aan Santini hier hebben ze heerlijke ijsjes. Kortom, een weekend Lissabon is altijd goed besteed.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur