header-moody
Zoek jouw stedentrip naar Lissabon
Goedkoop naar Lissabon - Lissanbon.nl

Goedkoop naar Lissabon

Ga goedkoop naar Lissabon!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten!
Leuke excursies vooraf te reserveren

Goedkoop naar Lissabon

Op zoek naar een stedentrip goedkoop naar Lissabon? In veel seizoenen kun je goedkoop naar Lissabon. Ga goedkoop op een lange stedentrip, weekend of last-minute. Bij GaSamen Stedentrips kun je altijd goedkoop naar Lissabon. Goedkoop naar Lissabon gaat gepaard met goedkope bezienswaardigheden die je kunt spotten. Bezoek daarom één van de vele miradouros tijdens een stedentrip goedkoop naar Lissabon. Een miradouro is een gratis uitzichtspunt. Vanaf Miradouro Santa Luzia heb je een geweldig uitzicht over de stad. Je hebt dan uitzicht over zowel het oude als het moderne deel van Lissabon.

Tijdens een stedentrip goedkoop naar Lissabon kun je er ook voor kiezen om de lift van Baixa naar Chiado te nemen. De lift is mooi vanwege haar Gotische bouwstijl. Deze lift is eigenlijk de Eiffeltoren van Lissabon. Het is zeker een aanrader om deze lift in te stappen en de twee wijken van bovenaf te bewonderen.

Wanneer je goedkoop naar Lissabon vertrekt, wil je ook goed kunnen winkelen. Colombo is vanwege de architectuur en de prachtige bouwwerken in het winkelcentrum meer dan de moeite waard. Een gratis plek om uit te rusten tijdens een stedentrip goedkoop naar Lissabon is het Parque Eduardo VII. Dit park ligt op een heuvel waardoor je een fantastisch uitzicht over Lissabon hebt. Je kunt hier een lange dag wandelen door de smalle straatjes en ontspannen in het park.

Tijdens een stedentrip goedkoop naar Lissabon bewonder je ook de Sé Catedral. Deze kathedraal ligt in de historische wijk Alfama. De kathedraal is, net zoals veel andere bezienswaardigheden, getroffen door de aardbeving. Toch is de kathedraal in volle glorie herstelt.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Goedkoop vliegen naar Lissabon

Een stedentrip goedkoop naar Lissabon hangt af van het feit of je ook goedkoop kunt vliegen naar Lissabon. Goedkoop vliegen naar Lissabon kan vanaf verschillende luchthavens met diverse airlines. Er zijn verschillende budget luchtvaartmaatschappijen die goedkoop vliegen naar Lissabon. Vanaf de luchthaven kun je met het openbaar vervoer gemakkelijk naar je hotel of appartement Lissabon reizen.